Het weer beïnvloedt de huid, vooral in dit seizoen. Maar niet alleen de kou en de zon hebben een effect op het huidoppervlak, ook het alledaagse vuil in de lucht. Tijd om de poriën eens goed te reinigen. Zie Beste gezichtsreinigingsborstel van 2019

Beste gezichtsreinigingsborstel van 2019

CARRERA №571

De gezichtsreinigingsborstel CARRERA №571 – met antimicrobiële haren – is een echte allrounder, niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Of het nu gaat om reinigen, exfoliëren, masseren of het aanbrengen van make-up, de nieuwe generatie gezichtsreinigingsborstels haalt alles uit in de ware zin van het woord. Meer dan 3 verschillende intensiteitsniveaus plus massage niveau en 5 verschillende opzetstukken, verfijnt het gezichtsreiniger apparaat de teint en zorgt voor een gelijkmatige applicatie van make-up. Het reinigt de poriën diep en puur en laat het vuil onmiddellijk onder stromend water vrij. En omdat het ook waterdicht is, dankzij de IPX6-standaard, kan deze ook comfortabel onder de douche worden gebruikt. De poriën zijn perfect voorbereid voor een grondige reiniging door een mix van warmte en waterdamp. Het gezichtsreiniger apparaat wordt opgeladen via USB of via het laadstation. Het neemt niet veel ruimte in de badkamer in beslag en past in elke hoek.

De roterende borstelkop van de gezichtsreinigingsborstel CARRERA №571 beschikt over een binnen- en en buiten cirkel met elk een ander poetseffect. Het gezicht wordt niet alleen gestreeld door de bortels, maar door het roterende borsteleffect voelt de huid aan alsof het gemasseerd wordt en het bevordert de bloedcirculatie. Huidirritaties of zelfs schaafwonden hebben we niet kunnen vaststellen tijdens de test. De borstels van de gezichtsreinigingsborstel CARRERA №571 zijn geschikt voor elk huidtype: je hebt één voor voor de gevoelige huid, één normaal, één voor exfoliatie en één met rubberen haren. Ze zijn eenvoudig te verwisselen en gemakkelijk af te spoelen met water. De rubberen borstel past niet echt bij me, maar ik gebruik regelmatig de normale en de schrobborstel.
De huid voelt schoon en goed verzorgd uit. Schilferige huid is goed verwijderd, de huid is echt zacht en soepel. Bij regelmatig gebruik zijn er ook aanzienlijk minder puistjes en mee-eters.

Diepe reiniging van je poriën

Het geteste gezichtsreinigingsborstel zorgt voor een betere doorbloeding van de gezichtshuid, zelfs bij een gevoelige huid. Bovendien is er een positief gevoel van ontspanning van de spieren onder het huidoppervlak. Zelfs uren na gebruik ontspant de huid en de onderliggende spieren. De meegeleverde peeling accessoire mag slechts één keer per week worden gebruikt, volgens de aanwijzignen van de fabrikant. Dode huidporiën lossen in feite op zonder langdurige irritatie te veroorzaken. De huid voelt meer dan alleen gewassen en geborsteld. Een aangename warmte en diepe reinheid is duidelijk voelbaar tijdens en na gebruik van de gezichtsreinigingsborstel CARRERA №571.

Klein minpuntje

Bij regelmatig gebruik moet je de borstels om de paar weken vervangen. € 9.90 voor een enkele vervangende borstel is prijzig. Voor alle eerlijkheid – je hebt niet echt een gezichtsreinigingsborstel nodig. Een normaal washandje doet het ook goed. Maar iedereen die zo’n goed product heeft geprobeerd, weet hoeveel beter je zich voelt wanneer je gezicht niet alleen wordt gereinigd, maar ook wordt onderhouden. Dan begrijp je niet, hoe je het zo lang zonder heeft gedaan …

Technische specificatie 
Beste prijs
Bekijken >
AccutypeLithium High Performance batterij,
Oplaadtijd: 90 minuten
Gebruikduur: 60 min
Power Charge: 3 minuten, voor eenmalig gebruik
Uitrusting en accessoires

  • 3 instelbare rotatie niveaus

  • Timer met 20 s interval

  • 5 borstels /Accessoires voor massage

  • Laadstation

  • USB-oplaadadapter