Disclaimer

DISCLAIMER

Een deel van de informatie op iBeste.nl komt uit externe bronnen waarvan we geloven dat het betrouwbaar is. Echter, kunnen wij niet de compleetheid en accuraatheid hiervan garanderen. Informatie veranderd op dagelijkse basis en het kan dus voorkomen dat er errors op de website voorkomen. Heb je zo’n error of verlopen informatie op onze website gespot, laat het dan weten via hello[at]ibeste.nl We zullen dat zo snel mogelijk actie ondernemen.

COPYRIGHTS

Alle foto’s en tekst dat op iBeste.nl is gebruikt is intellectueel eigendom van iBeste.nl tenzij anders aangegeven. Het mag niet zomaar gebruikt, geprint, veranderd of gepubliceerd worden zonder toestemming van iBeste.nl. Heb je een foto gezien of wil je een stukje content van iBeste.nl gebruiken? Neem dan eerst contact met ons op. Wil je iets van ons delen? Credit ons dan door een link naar de betreffende pagina van iBeste.nl te plaatsen.

ADVERTENTIES & SPONSOR DISCLOSURE

De blog staat open voor verschillende vormen van adverteren, sponsoring, betaalde links en andere vormen van compensatie of projecten. Meestal gaan deze artikelen over producten en services dat we zelf hebben geprobeerd. Sommige producten hebben wij al in bezit, andere zijn producten die naar ons verstuurd zijn of die ons zijn aangeboden. We zullen nooit producten,of merken aanbevelen waar we zelf niet in geloven .

In elke situatie is deze website met eerlijke en betrouwbare verhalen en informatie. Onze lezers verdienen de beste tips.

We zijn niet verantwoordelijk for acties van onze adverteerders of sponsoren. Als je een product koopt of een service gebruikt via een link vanaf deze website. dan zijn de services of problemen voor rekening van dat bedrijf en NIET van iBeste.nl.

Affiliate links

iBeste.nl werkt met Amazon als affiliate partij. Bij sommige producten op de blog is aangegeven waar je het item kunt kopen. Voor de aankoop op de genoemde site krijgen wij een kleine bijdrage – dit kost jou niks extra. Hiermee houden wij alle informatie op de website gratis!

iBeste
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart