Als je eenmaal de Google Home thuis heeft staan, wil je dat het naast het beantwoorden van de meest prangende vragen en het afspelen van muziek ook andere smart home apparaten kunnen bedienen. We hebben een selectie van beste accessoires die samen met de Google Home speaker kan samenwerken om je huis smart-proof te maken.

Anova Culinary Sous Vide Precision Cooker

Google Home kan je helpen bij het voorbereiden van je avondeten met zijn ondersteuning voor Anova’s nieuwste Precision Cooker . Je herkent het wel, hoe vaak kom het voor dat je enkele handen te kort kom als je in de keuken bezig bent met het voorbereiden van het eten. Hoe geweldig zou het zijn als je bepaalde handelingen met je stem kan bedienen.  Met Google Home en Anova Cooker kun je een sous-vide-kooksessie starten, de temperatuur verhogen en verlagen, zien hoeveel tijd er nog over is, vragen hoelang je hebt gekookt en meer.

Philips Hue lampen

Je kan de Philips Hue lampen zo uit de verpaking direct met je Google Home verbinding maken. Er zijn verschillende varianten van de Philips Hue lampen, maar de starter kit met 2 Hue lampen die van kleuren kunnen veranderen is de meest veelzijde.  Voor een wat eenvoudige optie kan je de Hue lampen starter kit van € 52,50 nemen, die kunnen helaas niet van kleur veranderen, maar hebben wel de handige dim functie.

Google Chromecast V3

Een van de coole opties van de Google Home is het op afstand laten afspelen van een film op een TV. De makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen is de Google Chromecast aan te sluiten op je HDTV via een HDMI kabel en het Wifi-netwerk thuis. Eenmaal aangesloten kan je middels je stem, Google Home de opdracht geven om je favoriete serie ‘Friends’ te starten.

iRobot Roomba 691

De iRobot Roomba 691 kan op een vooraf ingestelde tijd beginnen met stofzuigen en zal automatisch terugkeren naar het basisstation, mocht de batterij tijdens het stofzuigen leegraken. Naast dat je het middels Google Home kan bedienen, kan je het ook met een meegeleverde app opdrachten laten uitvoeren. Zie hier de lijst van Google Home opdrachten,