Beste Smartphone van 2022 voor minder dan € 500

2

Wat is de beste Midrange Smartphone die je in Nederland kunt kopen?

We definiëren een telefoon uit het middensegment als een telefoon tussen de € 200 en € 600 kost.
Dit prijscriterium betekent dat onze lijst nieuwe telefoons bevat die in de prijsklasse passen, maar ook topmodellen van het afgelopen jaar waarbij de prijs aanzienlijk is gedaald. Dit kan een betere deal zijn dan een recent uitgebrachte telefoon voor dezelfde prijs.

Om die reden is deze lijst een beetje anders. Meestal zou je alleen geïnteresseerd zijn in wat bovenaan de lijst staat, maar hier kan je een telefoon vinden die veel lager in de ranglijst staat, maar een betere koop kan zijn , afhankelijk van je wensen en prioriteiten.

Onze lijst geeft automatisch de adviesprijs aan, dus voor de oudere topmodellen zou je dit moeten negeren. Veel belangrijker is de huidige prijsbepaling – wat je vandaag betaalt als je  besluit om dat toestel te kopen. Al deze links zijn klikbaar, dus je kunt direct naar de winkel gaan waar we een bepaalde prijs hebben gevonden.

Specificaties waarnaar moet worden gezocht in een telefoon uit het middensegment

Het is moeilijk om een telefoon uit het middenbereik te definiëren op basis van de specificaties, vandaar dat we in plaats daarvan hebben gekozen voor een prijsklasse.

Chinese telefoons zijn een goede keuze in de middenklasse markt, omdat ze een zeer goede specificatie bieden in combinatie met een lagere prijs dan wat je zou verwachten. Je hebt misschien van Xiaomi en OnePlus gehoord die een verbazingwekkende waarde bieden in vergelijking met enkele van de bekendere merken, maar er zijn tal van andere minder bekende Chinese merken die je ook een heel goede deal zouden kunnen bieden.

Probeer te onthouden dat het niet altijd om specificaties gaat. We hebben sowieso een beetje een plafond als het gaat om smartphone-technologie, dus hoewel deze telefoons misschien niet zo snel zijn als de top modellen, zijn ze bijna zeker snel genoeg voor de meeste gebruikers. Kies een telefoon die waarde, prestaties, functies en ontwerp in evenwicht brengt op een manier die jou en alleen jou aanspreekt.

Beste mid-range smartphone 2022


iBeste
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart