Beste tablet die je kan kopen in 2019

0

Wat is de beste tablet die je in Nederland kunt kopen?

De beste tablets hebben alles te maken met een combinatie, de meeste bieden een fatsoenlijk toetsenbord en een desktop-achtige ervaring om de doodsteek voor laptops uit te brengen.

Van de grotere iPad Pro van Apple (nu vergezeld van de iPad Pro 10.5) tot de Google Pixel- en Samsung-tablets van Android, er is veel keuze.

En in tegenstelling tot de beste smartphones van 2018 – is Windows nu ook een goede keuze.

Op basis van de manier waarop we beslissen, rangschikken we ze op basis van meerdere elementen, waaronder prestaties, levensduur van de batterij, schermkwaliteit enzovoorts, waarbij prijs natuurlijk ook een belangrijke rol speelt.

Beste tablet van 2018


✔️ Snelle performance
✔️ Goede accuduur
✔️ Lange tijd verzekerd van updates
✔️ Veel opslagruimte voor redelijke prijs
❌ Relatief dik
❌ Niet gelamineerd scherm

De beste tablet die je nu kunt kopen, is de nieuwe iPad (2017) met zijn heldere 9,7-inch display, krachtige A9-power en een lager prijskaartje dan de tablet die hij vervangt – de iPad Air 2.

De nieuwe iPad (2017) vindt de tablet niet opnieuw uit, maar wijkt in feite helemaal niet af van zijn voorganger. De enige echte upgrade is de chipset, waarbij het A9-hart van Apple de nieuwe iPad meer kracht geeft, maar het is de prijs die de echte winnaar is + GRATIS verzending.

Er is geen model van 16 GB, waarbij de iPad het op 32GB afvuurt, en omdat dit goedkoper is dan het instapmodel van de iPad Air 2, biedt het een serieuze prijs-kwaliteitverhouding.


✔️ Vier goede dynamische luidsprekers
✔️ Verbeterd scherm met ProMotion
✔️ De accu gaat lang genoeg mee voor twee tot drie dagen gebruik
✔️ Goede camera.
❌ Camerabump achterop
❌ Redelijk prijzig

De iPad Pro 10,5″ van 2017 is de kleinere tablet in de Pro-serie van Apple en de eerste met kleinere bezels en 10,5″-scherm. Via de Smart Connector kun je onder andere het Smart Keyboard van Apple aansluiten en de tablet kan ook overweg met de Apple Pencil. Deze iPad Pro is aan de prijs ( + GRATIS verzending) , maar daar staat tegenover dat hij bijzonder krachtig is, een mooi lcd heeft met de nieuwste schermtechnologie, een goede camera, voor een tablet bijzonder fijne luidsprekers en een prima accuduur.

Voor een stevige prijs krijg je de beste tablet die er op dit moment te krijgen is. 120Hz scherm is geweldig, hij is belachelijk snel, een overbodig goede camera met uitstekende accuduur. Totale overkill, met een paar kleine minpuntjes en deftige prijs die je snel vergeet.

 

iBeste
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart